Meet the team

Meet the team

Emmy Oost & Mark Daems

Head of studies & Project coordinator

Emmy&Mark.jpg

 

Emmy Oost volgde het Impact Lab van Doc Society in 2016 en nam deel aan de Good Pitch Europe met de documentaire The Invisible City [Kakuma], van Lieven Corthous. Ze wordt regelmatig gevraagd om de impactstrategie, gebaseerd op deze film, een app + interactieve documentaire, als case study te brengen op internationale events. Emmy Oost is head of studies van Filmpact.

www.flandersdoc.be

Mark Daems organiseerde ‘Good Mooov’ in het verleden samen met Mooov FilmFestival waar documentaire projecten werden voorgesteld aan NGO’s en middenveldorgansiaties. In 2017-2018 leidde Mark ook Mooov Academy samen met CERA. Mark is hoofd van Flanders Doc en het distributieplatform Docpoppies.

Flanders Doc is het platform voor de documentairesector in Vlaanderen. Flanders Doc richt zich tot iedereen die professioneel bij documentairefilm betrokken is, of dat wil zijn. In de eerste plaats zijn dit de auteurs, regisseurs en producenten van documentairefilms. Maar ook andere professionals, instellingen en studenten zijn welkom, net als iedereen die de documentairefilm in Vlaanderen een warm hart toedraagt.

Céline Broeckaert

Impact Producer

Céline Broeckaert1!

 

Sinds 2016 werkt Céline Broeckaert als impact producer voor films als The Invisible City [Kakuma] van Lieven Corthouts, Zie Mij Doen van Klara Van Es, The Last Male on Earth van Floor van der Meulen en Mother van Kristof Bilsen. Ze bouwt partnerschappen rond een film met mensen uit het culturele veld, NGO’s, beleids- en opiniemakers, opleidingen en organisaties, die samen werken rond de thematieken van de respectievelijke films.


Céline Broeckaert is de Impact Producer van Filmpact, biedt ad hoc impact advies en zal de impact projecten begeleiden.